top of page

Цикл тренінгів "Формування сприятливого психологічного клімату в учнівському колективі"


Створити безпечне та підтримуюче середовище для всіх учасників освітнього процесу – такі питання розглядали фахівці психологічної служби під час тренінгу «Формування сприятливого психологічного клімату в учнівському колективі».

27 березня 2024 року у МКУ «Резиденція молоді» психологи «Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників» Чернівецької міської ради Оксана Дмитрюк, Наталія Матейчук та практичний психолог Чернівецького ліцею №17 «Успіх» Чернівецької міської ради провели третє тренінгове заняття навчального курсу.

Під час заходу учасники ознайомилися з особливостями створення комфортної міжособистісної взаємодії в закладі освіти, розглянули поняття булінгу, насильства та конфлікту в освітньому середовищі, основні форми прояву булінгу, його складові, психологічну характеристику учасників булінгу. У ході тренінгу практичні психологи та соціальні педагоги обговорили наслідки негативного явища для всіх учасників освітнього процесу.

Фахівці психологічної служби не лише удосконалили теоретичні знання, але і отримали практичні рекомендації та інструменти, які допоможуть ефективно впроваджувати заходи з попередження булінгу.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради вдячний адміністрації Комунальної установи «Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді» за гостинність.




bottom of page