top of page

Настільні карткові ігрові методики "Коло безпеки" для фахівців психологічної служби Чернівецької ТГ


За ініціативи та організації Оксани Дмитрюк, психолога ЦПРПП, фахівці психологічної служби закладів освіти Чернівецької територіальної громади отримали від ГО «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» 100 настільних карткових ігрових методик «Коло безпеки» для використання у роботі з учасниками освітнього процесу.

«Коло безпеки» - настільна ігрова методика, розроблена з урахуванням багаторічного спільного досвіду ВГЦ «Волонтер» та ЮНІСЕФ щодо розроблення подібних методик для роботи з дітьми, підлітками та молоддю, з урахуванням та на основі досвіду Великобританії (НГО «Tocade») та інших країн, які успішно використовують карткові ігри у проведенні просвітницько-профілактичної роботи.

Настільна карткова ігрова методика – це інструмент, за допомогою якого можна сформувати в учасників освітнього процесу систему уявлень та знань щодо явища насильства, форм та методів його попередження та подолання, а також особливостей звернення по допомогу у разі ризику ситуації насильства або безпосереднього випадку.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради дякує ГО «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер», за надані матеріали.

Сподіваємося на подальшу співпрацю!


bottom of page