top of page

“Успіх - це сума маленьких зусиль, які повторюються день у день” (Роберт Кольєр)


Використання різних інтернет-сервісів дозволяють пожвавити, оптимізувати й урізноманітнити форми та методи викладання предметів, активізувати пізнавальну діяльність школярів, розвинути їхнє мислення та зацікавити предметом, більш активніше залучати до роботи з предмету. Перед вчителем завжди стоїть вибір: який ресурс краще обрати, якщо потрібно створити якісний візуальний контент, організувати роботу над спільним проєктом, налаштувати зворотній зв'язок та ще й користуватися повним функціоналом платформи безкоштовно? Відповіді на ці та інші питання педагоги закладів закладів загальної середньої освіти Чернівецької ТГ отримали на педагогічній майстерні "Canva - онлайн-платформа для творчого вчителя", яку провела 17-18 серпня у рамках "Літньої школи професійного зростання 2023" консультант ЦПРПП Інна Терлецька.

Протягом навчання учасники майстерні ознайомилися з перевагами та базовими функціями платформи графічного дизайну Canva, з умовами використання повного функціоналу для вчителя у тарифному пакеті Canva for Education. Навчилися створювати

візуальний контент для навчання: аркуші завдань, дидактичні картки, презентації, шаблони для групової роботи та зворотного зв'язку. Ознайомилися з різними способами використання штучного інтелекту та інтерактивних презентацій. А також побачили як можна створити за допомогою Canvaдля сайту-портфоліо педагога.

По завершенню педагогічної майстерні «Canva - онлайн-платформа для творчого вчителя» учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та висловили свої враження і відгуки про Літню школу на спільній дошці Padlet.


bottom of page