top of page

Підсумки проведення засідання професійної спільноти асистентів вчителів


24 січня 2024 року в ліцеї Nº19 ім. О. Кобилянської відбулось засідання професійної спільноти асистентів вчителів Чернівецької територіальної громади.


Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників з питань інклюзивного підходу до навчання Марина Марчук розпочала засідання з тренувальної вправи «Чарівний глечик», який дає змогу ближче познайомитись та налаштуватись на позитивний настрій під час роботи.


Данилюк Анастасія поділилась власним досвідом застосування онлайн-платформ для ефективної роботи з дитиною з особливими освітніми потребами, а також показала можливості практичного використання даних методик.


Керівник спільноти асистентів вчителів Савчук Ольга розповіла про особливості підвищення фахової кваліфікації асистентів вчителів, де зазначила цікаві онлайн-платформи для роботи.


Пержан Анастасія поділилась досвідом роботи в використанні ігрових технологій в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами, а також розповіла про особливості проведення занять у ресурсній кімнаті.


Марина Марчук, консультант ЦПРПП, розповіла про основні напрями роботи ЦРПП у І півріччі 2024 році, а саме: про проведення заходів неформальної освіти та різних видів консультацій; проведення науково-практичної конференції «Освіта. Досвід. Інновації»; розробку електронного видання «Освіта в Чернівнях: навчаємо та навчаємось», а також про нові проєкти центру, такі як «Розгорнута книга» та «Освітні мандри».

bottom of page