top of page

Презентація першого випуску електронного видання "ЧернівціОсвітні: навчаємо та навчаємось"


Напрацювання чернівецьких педагогів вчора презентували у культурно-мистецькому центрі ім.І. Миколайчука.


Вітаючи освітян з появою такого важливого збірника, заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк та начальниця Управління освіти Ірина Ткачук відзначили важливу та вагому роботу Чернівецького центру професійного розвитку педагогічних працівників. Адже Центр активно працює, допомагає педагогам розвиватися, залучає їх до різних педагогічних активностей.


Періодичне інтерактивне електронне видання "ЧернівціОсвітні: навчаємо та навчаємось" виходитиме раз на квартал. У першому випуску тринадцять чернівецьких педагогів діляться власними напрацюваннями та ідеями. Вчора на перезентації вони коротко розповіли про власні методики. Всі автори отримали Подяки від Чернівецького центру професійного розвитку педагогічних працівників. Подяки вручала директорка центру Оксана Косован.


Над виданням і надалі працюватимуть працівники Центру. Всі охочі педагоги можуть стати його авторами. Алгоритм подання інформації можна переглянути на сайті Центру за покликанням. Готові матеріали просимо надсилати на електронну адресу cv.osvitni@gmail.com.


Аби презентація пройшла пізнавально, всім присутнім освітянам було запропоновано долучитися до вікторини щодо знань про роботу ЦПРПП.

А наприкінці заходу було розіграно чимало гарних подарунків – картини для малювання, канцелярське приладдя, книги і навіть кава та торт. Отримані кошти, а це майже 15 тис грн, було зібрано для лікування та реабілітації консультанта Центру Руслана Іванюка.

Фотозвіт презентації можна переглянути на ФБ-сторінці за покликанням.



bottom of page