top of page

Практикум для вчителів німецької мови


У Чернівецькому ліцеї №8 імені Т.Г.Шевченка відбувся практикум "Тексти та завдання для розвитку навичок читання та аудіювання з німецької мови (рівень А2/В1)" для учителів німецької мови міста.


Керівник спільноти учителів німецької мови міста Марина Волощук презентувала авторський посібник "Texte auf dem Niveau B1: Praktische Anleitung für Deutschlernende mit Audio-Materialien." Спікерка провела з колегами цікаві активності для розвитку навичок читання на уроках німецької мови.  Відсканувавши QR-коди, учасники виконали інтерактивні завдання на своїх ґаджетах.


Консультант з німецької мови Романа Фисюк запропонувала учителям тексти навчальних та оригінальних пісень для розвитку навичок аудіювання. Працюючи в групах, фахівці розробили до них завдання для виконання до, під час та після прослуховування пісень.


Кульмінацією заходу стало виконання всесвітньо відомої пісні Володимира Івасюка "Червона рута" німецькою мовою. Майстерний переклад здійснив координатор DSD (Німецький мовний диплом)-програми в Україні Крістоф Мартін Єґґле.









bottom of page