top of page

Організація освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання

Вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх учасників освітнього процесу: вчителів, учнів та батьків. Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати й мотивувати учнів, давати раду технічним проблемам виявилось зовсім не просто.

Разом з колегами, учителями початкових класів та вихователями груп подовженого дня закладів освіти міста, намагалися з’ясувати якими є загальні принципи впорядкування дистанційної освіти.

Консультантом ЦПРПП Оксаною Косован оновлено та доповнено довідкову інформацію про інструменти та платформи, на яких можна вчити дистанційно.

Колегам запропоновано добірку матеріалів «Методичної підтримки».

Друга частина консультації була присвячена конкретним методикам дистанційного навчання для початкової школи. Презентовано досвід роботи в інтерактивному онлайн-середовищі Віртуального Класу додатку Google Classroom.

Проведено майстер-клас щодо використання у роботі Book Creator - розвивального освітнього додатку для створення електронних книг, посібників, проєктів. Надано відповідну Інструкцію для реєстрації.

Про ефект довгого хвоста…

Продовжено роботу на «Учительській паралелі. Початкові класи». Усі охочі матимуть змогу і надалі презентувати свої успішні практики дистанційного навчання.



bottom of page