top of page

Міські методичні об'єднання учителів математики та інформатики


06-07 червня 2022 року в онлайн-режимі на платформі ZOOM відбулися підсумкові засідання міських методичних об'єднань учителів математики та інформатики закладів загальної середньої освіти Чернівецької міської територіальної громади.

Проаналізували роботу міських методичних об’єднань за 2021/2022 н.р. та результати участі учнів закладів загальної середньої освіти ЧТГ у різних інтелектуальних змаганнях Юлія Андрух, керівник міського методичного об'єднання учителів математики, вчитель ліцею №4 та Кристина Паращук, керівник міського методичного об'єднання вчителів інформатики, вчитель ліцею №10.

Актуальним питанням в освіті є питання особливості впровадження Нової української школи на рівні базової середньої освіти. Саме тому напередодні засідання учителі взяли участь в опитуванні щодо їх вибору модельних програм та підручників для 5 класу НУШ. Інна Терлецька, консультант ЦПРПП, повідомила про результати цього опитування, а також проінформувала про результати вибору закладами загальної середньої освіти підручників для 5 класу з математики та інформатики, зокрема звернула увагу на перелік підручників, які будуть надруковані за державні кошти. На завершення засідання учителі були повідомлені про заходи, які проводить ЦПРПП в рамках Літньої школи-2022 та про курси підвищення кваліфікації, які можна пройти безкоштовно на освітніх платформах ЕдЕра та PROMETHEUS.



bottom of page