top of page

Міжнародні молодіжні Лінгвостудії

Авторизований екзаменаційний центр «Cambridge Club, UA037», Київ, Україна  із директоркою Надією Приступою та керівником підрозділу та керівником проєкту Веронією Мартинюк, провів презентацію-захист молодіжних інтерактивних англомовних проектів на тему «Моя супер сила …».

Зустріч відбулась за сприянням Чернівецької районної державної (військової) адміністрації, Управлінням освіти Чернівецької міської ради та Комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Чернівецької міської ради.

До зустрічі доєднались міжнародні експерти — Стів Комптон та Майкл Гарбе (Велика Британія), Зане Саукене (Латвія), Вікторія Маркевічiєнє (Литва) та експерти-науковці з міжнародною сертифікацією - Зоя Куделько, к.філол. наук, доцент, Валентина Богатирець, к.політ. наук, доцент, Олена Молодек, CELTA, British Council trainer.

Лінгвостудія сприяє розширенню та поглибленню міжнародних контактів з молоддю Європи, стимулює до участі в житті громади та українського суспільства, створює умови для самоактуалізації молоді.

Проєкт «Моя супер сила…» став платформою для виявлення та підтримки унікальних здібностей та ідей кожного учасника. Учні мали можливість показати свій потенціал, отримати підтримку та консультацію від команди експертів.

Креативні, незалежні супергерої своєї життєвої історії поділились своєю суперсилою і засяяли яскравим світлом усім навколо!



bottom of page