top of page

Корисні онлайн-ресурси для вчителів


Як і чим збагачувати дистанційні уроки? Які онлайн-інструменти зекономлять час учителя? На ці та інші питання вчителі математики та інформатики отримали відповіді під час онлайн-консультацій "Використання онлайн-інструментів на уроках математики та інформатики", які 9 та 16 листопада 2022 року провела консультант ЦПРПП Інна Терлецька.

Вчителі математики ознайомилися з різними безкоштовні та зручними для використання онлайн-ресурсами: тренажером з математики, алгебри та геометрії; інтерактивними математичними демонстраціями; онлайн-інструментом, який можна використовувати для геометричних побудов та онлайн-ресурсом, де є більше мільйона безкоштовних розробок, моделей, вправ, уроків та ігор для математики.

Для вчителів інформатики були продемонстровані онлайн-ресурси, які можна використовувати при викладанні базового модуля у 10-11 класах; універсальний ресурс для комп’ютерної графіки, опрацювання мультимедійних об’єктів та програмування, а також онлайн-ресурси для викладання тем "Бази даних" та "Вебтехнологій"



bottom of page