top of page

Комплексне оцінювання педагогічної діяльності вчителя


Усі ми добре знаємо, що атестація – це невід’ємна частина педагогічної діяльності кожного вчителя. Це обов’язковий процес, який сприяє як професійному росту педагога, так і збільшенню заробітної плати. З метою ознайомлення з особливостями та механізмами проведення атестації педагогічних працівників протягом 19-23 листопада 2021 року консультантки ЦПРПП Інна Терлецька та Алла Ткач провели онлайн-конкультації на тему «Атестація вчителя: що і як?» для вчителів початкових класів, математики, інформатики, української мови та літератури, зарубіжної літератури

Під час онлайн-зустрічей проаналізовано нормативно-правову базу з питань атестації педагога, детально ознайомлено з Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників. Консультантки Алла Ткач та Інна Терлецька особливу увагу звернули на умови проходження атестації, які не зазначені в Положенні: щорічне підвищення кваліфікації педагогічними працівниками та дотримання академічної доброчесності в професійній діяльності.

Кожна з консультацій завершувалася обговоренням запитань щодо атестації педагогів, які їх хвилюють і були зазначені ними під час реєстрації на консультації.




bottom of page