top of page

Засідання професійної спільноти вихователів груп раннього віку ЗДО


Вчора на базі ЗДО №30 «Дивосвіт» відбулося засідання професійної спільноти вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти Чернівецької ТГ «Розвиток творчого потенціалу дошкільника під час художньо-продуктивної діяльності». З вітальним словом до учасників засідання звернулася Ірина Патрабой, директор закладу. Керівник спільноти, вихователь-методист Тетяна Лакуста, обговорила з учасниками засідання нетрадиційні форми та методи розвитку творчої особистості дитини шляхом зображувальної діяльності, а також звернула увагу на підвищення фахового рівня, професійної компетентності вихователів з освітнього напряму «Дитина у світі мистецтва».

Вихователь Буздуга А.О. підготувала перегляд заняття «Маленькі кухарі», вихователь Попович Н.В. «Мітла двірника», колеги мали можливість поповнити свій багаж знань сучасними нетрадиційними техніками малювання. Також свій досвід роботи презентувала вихователь Андріховська Л.А. на тему «Використання нетрадиційних зображувальних технік для естетичного виховання дітей в різних видах навчальної діяльності», з технікою «Мережевне малювання» для дітей раннього віку ознайомила вихователь Тетяна Данилова, педагогам вдалося створити атмосферу продуктивної взаємодії між учасниками.

Андріана Кравчук, консультант ЦПРПП, надала інформацію щодо проведення ІV відкритої науково-практичної онлайн-конференції педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації», провела віртуальну подорож по сайту Центру. Ознайомила педагогів з макетом освітянського електронного видання «Освіта в Чернівцях: навчаємо і навчаємось», а також  проінформувала спільноту щодо проведення заходів неформальної освіти. Усіх охочих запросила до участі проєкту «Розгорнута книга». На завершення засідання учасники активно долучилися до обговорення та підведення підсумків.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради дякує адміністрації та працівникам ЗДО №30 «Дивосвіт» за гостинність, допомогу в організації та проведенні заходу.












bottom of page