top of page

Засідання професійної спільноти вихователів груп молодшого дошкільного віку ЗДО


Сьогодні на базі ЗДО №22 «Дивограй» відбулося засідання професійної спільноти вихователів груп молодшого дошкільного віку «Спрямованість освітньо-виховного процесу в групах молодшого дошкільного віку за освітньою програмою «Впевнений старт».


З вітальним словом до учасників засідання звернулася Олена Буга, директор закладу. Керівник спільноти, вихователь-методист Наталія Кріган, обговорила з учасниками освітню програму «Впевнений старт» для дітей молодшого дошкільного віку, а також звернула увагу на календарно-тематичне планування, презентувала навчально-методичний комплект до програми.

Анжела Пентюк, вихователь ЗДО №19 «Барвінок», поділилася досвідом роботи з посібником «Книга малюка – інструмент у роботі вихователя», закцентувала увагу на розвивальні завдання у посібнику.

Консультант ЦПРПП Андріана Кравчук надала інформацію щодо проведення ІV відкритої науково-практичної онлайн-конференції педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації», провела віртуальну подорож по сайту Центру. Ознайомила педагогів з макетом освітянського електронного видання «Освіта в Чернівцях: навчаємо і навчаємось», а також проінформувала спільноту щодо проведення заходів неформальної освіти. Усіх охочих запросила до участі у проєкті «Розгорнута книга». На завершення засідання учасники активно долучилися до «Відкритого мікрофона» й висловили свої враження від заходу.


Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради дякує адміністрації та працівникам ЗДО №22 «Дивограй» за гостинність, допомогу в організації та проведенні заходу.










bottom of page