top of page

Вебінар для педагогічного колективу ДНЗ №32


Будь-яке соціальне середовище, зокрема й освітнє, впливає на перебіг у ньому життєдіяльності людини, оскільки складається із сукупності матеріальних ресурсів, психологічних факторів, міжособистісних відносин.

Безпечне освітнє середовище - це стан освітнього середовища, в якому: наявні безпечні умови навчання та праці, комфортна міжособистісна взаємодія, що сприяє емоційному благополуччю здобувачів, педагогів і батьків, відсутні будь-які прояви насильства та є достатні ресурси для їх запобігання, а також дотримано права і норми фізичної, психологічної, інформаційної та соціальної безпеки кожного учасника освітнього процесу.

06 жовтня 2022 року відбувся вебінар для педагогічного колективу ДНЗ №32 «Створення психологічно безпечного освітнього середовища у закладі освіти». Під час заходу психолог ЦПРПП Оксана Дмитрюк актуалізувала знання учасників щодо сутності та ознак психологічно безпечного освітнього середовища, поглибила знання з питань булінгу та насильства у закладі освіти, попередження їхніх проявів.

bottom of page