top of page

Вебінар для педагогів закладів дошкільної освіти


24 лютого 2022 року було проведено вебінар для педагогів закладів дошкільної освіти Чернівецької територіальної громади на тему «Інтелектуальні карти в ЗДО».

Базовий компонент дошкільної освіти в Україні та освітні програми актуалізують питання інтегрованої освіти дошкільників як такої, що формує цілісну картину світу та відповідає особливостям сприйняття дитиною себе та довкілля. Інтелектуальні карти, як процес та результат пізнавальної діяльності, поняття, дають змогу вибудувати логіку, вивчення певної теми, реально інтегруючи зміст освіти.

Розглядалися питання, сучасні методи навчання, які поєднують пізнавальну, мовленнєву, художньо-продуктивну, рухову, театралізовану діяльність дітей, позиції та дії педагогів у роботі з інтелектуальними картами.

Якщо ви цікавитесь сучасними методами навчання та намагаєтесь залучити їх у освітній процес, то інтелектуальні карти можуть урізноманітнити ваші заняття!

«Інтелектуальні карти підвищать Вашу компетентність і внесуть у Ваше життя більше радості, впорядкованості та задоволення» (Тоні Бюзен).

bottom of page