top of page

І знову про формувальне оцінювання


25 січня на базі Чернівецької гімназії 11 для вчителів інтегрованого курсу «Пізнаємо природу» відбувся змістовний, насичений, цікавий тренінг на тему: «Система оцінювання у НУШ. Інструменти та практики формувального оцінювання».


Директорка гімназії Любов Солтисік привітала учасників заходу, побажала плідної праці та позитивних емоцій від спілкування.


Вчителька біології гімназії №11, керівниця професійної спільноти вчителів курсу «Пізнаємо природу» Тетяна Голубчик, презентувала власний педагогічний досвід щодо впровадження формувального оцінювання, поділилася досвідом використання інструментів і практик формувального оцінювання на різних етапах уроку.

Учасники тренінгу попрацювали у групах, обмінювалися думками, отримали нові ідеї, які допоможуть педагогам урізноманітнити освітній процес. Було творчо, майстерно та захопливо!

Консультант Центру Ніна Турянська презентувала зразок критеріїв оцінювання груп результатів навчання та щоденника спостережень, який допоможе педагогам об’єктивно та швидко оцінювати учнів на уроках.

Дякуємо адміністрації та педагогічному колективу Чернівецька гімназія 11 за запрошення, теплий прийом та продуктивну зустріч!!!






bottom of page