top of page

І Всеукраїнська науково-практична конференція «НУШ: від теорії до практики»


Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області повідомляє, що 28 жовтня 2022 року відбудеться І Всеукраїнська науково-практична конференція «Нова українська школа: від теорії до практики».

Організаторами конференції є: ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», КЗ «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області», Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія, КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів»; при підтримці Чернівецької обласної ради, Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

До участі в конференції запрошуються науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів післядипломної педагогічної освіти; керівники та педагоги закладів освіти всіх рівнів; працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, психологічних служб системи освіти, інклюзивно-ресурсних центрів, інші зацікавлені особи.

Форма проведення онлайн. Участь у конференції безоплатна.

Оперативна інформація щодо роботи конференції розміщується на сайтах ІППОЧО http://ippobuk.cv.ua/?page_id=274 та конференції https://cutt.ly/6Ckxd1F.

Для участі у роботі конференції необхідно до 14 жовтня 2022 року зареєструватися, заповнивши електронну форму заявки на участь у конференції та прикріпивши файл статті за покликанням: https://forms.gle/vC97ziukFqPtCk5z8.

За підсумками роботи конференції планується випуск електронного наукового збірника статтей конференції. Детальніша інформація про конференцію додається.

Інформацiйний лист_Конференція_28.10.22
.pdf
Download PDF • 526KB

bottom of page