top of page

Як педагоги ЗДО практично підвищують свою кваліфікацію


На запити педагогів закладів дошкільної освіти Чернівецької міської територіальної громади була створена і затверджена програма підвищення кваліфікації "Робота з даними в Microsoft Excel". За цією програмою 26 листопада 2021 року було проведено вебінар у дистанційній формі на платформі Zoom. Робота з даними, з масивами даних, їх редагування, обробка, оформлення для друку - це наразі невід'ємна частина роботи керівника закладу дошкільної освіти, вихователя-методиста та інколи, навіть, вихователя. На конкретному прикладі заповнення таблиць з даними працівників закладу були опрацьовані основні моменти заповнення таблиць, розглянуті найпоширеніші помилки, надано консультації щодо коректного введення даних для можливості подальшої їх обробки і сортування.

В програмі вебінару зазначено, що умовою отримання сертифікату є успішне виконання підсумкового тесту (не менше 75% правильних відповідей). Тому учасникам вебінару було продемонстровано тест, який вони повинні виконати, і пояснено правила і строки його виконання.

Підсумок вебінару - 69 керівників, вихователів-методистів, вихователів закладів дошкільної освіти набули нові знання, вдосконалили свою інформаційно-цифрову компетентність і отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.


bottom of page