top of page

Шкільна документація вчителя


Кожна сфера діяльності передбачає ведення відповідної документації. Яку документацію має вести в закладі загальної середньої освіти вчитель-предметник? Відвідавши 4 консультації, проведені протягом 14-17 вересня 2021 року консультантами ЦПРПП Інною Терлецькою та Аллою Ткач, учителі української мови та літератури, зарубіжної літератури, румунської мови та літератури, математики та інформатики отримали відповідь на це запитання.

Консультантки Інна Терлецька та Алла Ткач під час онлайн-зустрічей ознайомили учасників заходу з переліком шкільної документації вчителя-предметника та вимогами щодо її ведення. Зокрема наголосили, що відповідно до ст.54 Закону України «Про освіту» педагогічні працівники мають право на академічну свободу щодо укладання календарно-тематичного та поурочного планування, у тому числі з використанням друкованих чи електронних джерел тощо, вільний вибір форм, методів і засобів навчання, що відповідають освітній програмі закладу освіти. Закцентували увагу на організації роботи вчителя-предметника в інклюзивному класі.

Спікерки також прокоментувати ведення документації навчальних кабінетів словесності, кабінетів математики та інформатики.

Консультації завершувалися відповідями Інни Терлецької та Алли Ткач на запитання, які залишили педагоги, реєструючись на онлайн-консультації.


bottom of page