top of page

Підручники для 7-х класів: знайомимося та обираємо


Яку модельну програму обрати? Який підручник буде оптимальним для викладання предмета?  Який підручник буде цікавим і доступним для учнів? Як зробити правильний вибір? Відповіді на ці та інші питання намагалися знайти вчителі біології 15 лютого та вчителі хімії 16 лютого 2024 року. Тема консультацій «Модельні навчальні програми та огляд підручників для 7 класів НУШ».


Консультант Центру Ніна Турянська ознайомила вчителів хімії зі змістом  модельних навчальних програм з хімії, структурою та змістом підручників з хімії для 7 класів.

Валентина Старовойт, вчитель хімії гімназії №7, поділилася з колегами  досвідом викладання хімії за новим державним стандартом: «Пілотування предмету «Хімія» 7 клас у НУШ».


Ганна Міхєєва, вчитель біології ліцею №12 «Ювілейний», керівник професійної спільноти вчителів біології, детально ознайомила вчителів біології зі змістом  та структурою модельних навчальних програм з біології.


Тетяна Голубчик, вчитель біології гімназії №11, детально проаналізувала структуру та зміст підручників з біології, поділилася з колегами покликаннями на презентації авторських концепцій усіх шести підручників з біології.




bottom of page