top of page

Продовженння роботи "Школи проєктного менеджменту"


Відбувся ІІ модуль онлайн семінару-практикуму «Впровадження проєктного менеджменту в освітню діяльність: вимога часу. Школа проєктного менеджменту». Програма навчального курсу з впровадження проєктного менеджменту розроблена спільно Чернівецьким центром професійного розвитку педагогічних працівників, Родікою Тіміш, консультантом Центру та Чернівецьким регіональним офісом Програми «ULEAD з Європою», Тетяною Татарчук, керівником регіонального офісу.

Зміст програми сприятиме удосконаленню наступних компетентностей педагогічних працівників: проєктувальної, інноваційної, прогностичної, педагогічного партнерства, організаційної та здатностісті до навчання упродовж життя.

Під час другої зустрічі з керівниками та заступниками закладів загальної середньої освіти освіти Чернівецької об’єднаної територіальної громади обговорили наступні питання: формулювання мети проєкту, застосування методу SMARТ для формулювання завдань, принципи та побудови «Дерева цілей», результати проєкту та їх класифікація. Проаналізували умови створення успішної команди проєкту, а також роль всіх учасників проєкту та їх взаємодія в рамках реалізації проєкту.

Сьогодні можливо стверджувати, що однією із нових інноваційних технологій щодо організації цільової діяльності суб’єктів освітнього процесу є проєктний менеджмент, який забезпечує успішність життєдіяльності як освітньої організації взагалі, так і сучасної людини, зокрема.

Наступні зустрічі заплановані через тиждень.

bottom of page