top of page

Привітання з Днем дошкілля!


У ці вересневі дні ми традиційно відзначаємо Всеукраїнський день дошкілля. Попри нелегкі часи та активні бойові дії на території нашої держави, історія Незалежної України твориться та пишеться не лише мужніми захисниками на передовій, а й простими людьми – освітянами, які наразі тримають свій фронт. Адже педагоги дошкілля – це тил нашої країни та її майбутнього. Саме сьогодні педагоги-дошкільники формують покоління патріотів нашої держави.

Професія вихователя особлива, дивовижна та захоплююча. Від мудрості вихователя, його терпіння, уваги, ніжності та турботи залежить доля кожної дитини. Вихователь – помічник, наставник, партнер вихованця у дивовижній подорожі просторами дитинства. Дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті. У цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я. З вашою допомогою маленькі чомучки пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину. Впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садочку на день радості і щастя.

Шановні дошкільники! Вітаємо вас з вашим професійним святом! Бажаємо вам нескінченного терпіння, адже саме ви – це перші люди після батьків, з ким діти проводять так багато часу. Саме ви робите величезний внесок в їхнє виховання. Дякуємо вам за це! Бажаємо, щоб те, що ви віддаєте нашим дітям, поверталося до вас сторицею. Зичимо здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у вашій відповідальній роботі, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю під мирним небом Незалежної України!

Тримаємо свій освітній стрій, зберігаємо, розвиваємо та плекаємо українське дошкілля!

bottom of page