top of page

Пасхальна акція «Великдень-2022»


Великдень. Це радісне, величне й шановане християнське свято, яке усі ми очікуємо по-особливому, як ніяке інше. Кожен у цей день повинен відчути радість від Воскресіння Христового і посмакувати паскою та крашанками. На жаль, через російську агресію багато українських сімей не зможе розділити радість пасхальних днів у родинному колі, з близькими та рідними, оскільки виїхали зі своїх домівок і знайшли прихисток на території Чернівецької міської територіальної громади. З метою створення атмосфери свята та пасхального настрою для дітей-переселенців, які проживають у закладах освіти Чернівців, центр професійного розвитку педагогічний працівників організував проведення Пасхальної акції «Великдень-2022». Працівниками Центру разом з педагогічним колективом Чернівецької ЗОШ №30 підготовлено 500 подарункових пакетів для дітей дошкільного та шкільного віку й доставлено в 29 закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чернівецької міської територіальної громади.

Ми висловлюємо щиру подяку закладам освіти, які долучилися до акції й виготовили для кожної дитини святкову пасхальну листівку, партнерам, які надали шкільне приладдя, різні смаколики для створення подарункових акційних пакунків.

Нехай ця акція стане ланцюжком єднання всіх християн, проявом добрих і щирих справ для тих, хто знаходиться сьогодні у складній життєвій ситуації.


bottom of page