top of page

Організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти під час воєнного стану


22 вересня 2023 року було проведено онлайн-вебінар для педагогів закладів дошкільної освіти Чернівецької територіальної громади «Організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти під час воєнного стану».

З урахуванням реалій сьогодення та дії правового режиму воєнного стану, питання щодо створення безпечного, комфортного середовища для всіх учасників освітнього процесу й підвищення якості освітньої діяльності закладів дошкільної освіти залишаються пріоритетними і в 2023/2024 навчальному році. Окрім того, особлива увага приділяється роботі з батьками й налагодженню тісної комунікації між усіма учасниками освітнього процесу та формуванню соціально-громадянської компетентності дітей дошкільного віку.

Саме тому, метою онлайн-вебінару було сформувати вміння педагогічних працівників гнучко планувати освітній процес, створювати безпечний освітній простір в ЗДО, вміло організовувати дитячу ігрову діяльність відповідно до вимог та вікових особливостей дошкільника.

В кожному ЗДО має стати нормою систематичне, цілеспрямоване, змістовне та ефективне планування освітнього процесу, за рівнем розвиненості, вихованості дітей дошкільного віку.


bottom of page