top of page

Навчаємось кадровому діловодству разом


Ведення кадрового діловодства являє собою трудомісткий і тривалий процес, при якому необхідно постійно враховувати нюанси Кодексу законів про працю України, трудового законодавства та нормативних актів, пов'язаних з кадровим обліком, і постійно відслідковувати законодавчі зміни. Крім цього, слід враховувати, що більшість кадрових документів оформляється на підставі типових форм, кожна з яких має затверджені правила оформлення.

Саме на цих питаннях акцентувала увагу консультант Центру Галина Артименко під час проведення вебінару «Кадрове діловодство – важлива складова ефективного управління персоналом» для керівників та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти на базі ЗДО №52 (25.01.2023) і директорів та їх заступників закладів загальної середньої освіти на платформі ZOOM (26.01.2023).

Під час вебінару учасники переконалися, що за умови правильного та своєчасного ведення кадрового діловодства в закладі освіти можна без зайвих зусиль організувати злагоджену роботу всього колективу.

bottom of page