top of page

Навчання дітей має продовжуватися!



Саме під такою назвою Міжнародна асоціація «Крок за кроком» (International Step by Step Association) розробила матеріали з інформацією про освітні онлайн ресурси для дітей. Насамперед, це: «Всеукраїнський розклад онлайн», створений Міністерством освіти і науки України в партнерстві з компанією Google Україна, Українським інститутом розвитку освіти та Інститутом модернізації змісту освіти. Метою цих ресурсів є допомогти батькам залучити своїх дітей у навчальні види діяльності, де б вони не перебували. Цей інтерактивний розклад розроблений для учнів 1-11 класів і містить покликання на освітні матеріали, розміщені на різних ресурсах (Всеукраїнська школа онлайн, телеуроки, підручники тощо), відповідно до навчальних предметів. Всеукраїнський онлайн розклад доступний як через Інтернет, так і через українські телеканали, які транслюють ці відеоресурси для дітей, у яких є доступ до телебачення.

Міжнародна асоціація «Крок за кроком» (International Step by Step Association) – організація, яка об’єднує членів – представників країн Східної, Центральної та Північної Європи, Центральної Азії та ін. Візія ISSA – суспільство, де громади, фахівці та батьки працюють спільно, щоб допомогти кожній дитині досягнути свого повного потенціалу та впровадити цінності соціальної справедливості та рівності. Український інститут розвитку освіти (УІРО) тісно співпрацює з Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» – національним членом ISSA в Україні.

Інформаційні матеріали, розроблені ISSA спільно з ВФ «Крок за кроком» та Українським інститутом розвитку освіти, доступні українською та англійською мовами. Їх можна завантажити із сайтів цих організацій, а також роздрукувати у виді листівок з метою подальшого поширення завантажити



bottom of page