top of page

Літня школа професійного зростання для педагогів ЗДО


14, 15 та 17 червня для педагогів закладів дошкільної освіти Чернівецької міської територіальної громади відбулася перша сесія Літньої школи професійного зростання "Використання інноваційних технологій в закладах дошкільної освіти. Сучасні підходи до організації освітнього процесу" (консультант ЦПРПП Андріана Кравчук).

Закон України "Про дошкільну освіту", Базовий компонент дошкільної освіти вимагає сучасних підходів до освітнього процесу в дошкільній освіті. За три дні навчання педагоги-дошкільники дізналися про інноваційну діяльність педагога у ЗДО, особливості впровадження інноваційних технологій, а також ознайомилися з елементами інноваційного досвіду колег.

Педагогам було запропоновано завдання для самостійної роботи "Розробка алгоритму реалізації інноваційної діяльності педагога ЗДО", а також "Самоаналіз діяльності педагогів з впровадженням проблеми інноваційної діяльності".

Педагоги-дошкільники отримали великий заряд позитивних емоцій, вражень та знань. Сучасна дошкільна освіта є важливим етапом для цілісного розвитку дитини. Тільки вперед - тільки до перемоги!


bottom of page