top of page

Зустріч професійної спільноти вихователів-методистів ЗДО



Як опрацювати зміст Професійного стандарту «Вихователь закладу дошкільної освіти» легко, ненав’язливо, з демократичними поглядами?

Консультант Центру допоможе!

Саме сьогодні, 17 січня, в закладі дошкільної освіти №19 «Барвінок» відбулась зустріч професійної спільноти вихователів-методистів ЗДО.

Тема зустрічі: «Професійний стандарт «Вихователь закладу дошкільної освіти». Інструмент вивчення діяльності вихователів ЗДО».

Консультантом Центру Діаною Ісопенко та керівником спільноти Наталею Відман відповідно темі організовано та проведено психологічну рольову гру за методом шести «Капелюхів» Едварда де Боно.

У процесі практичних завдань, передбачених кожним «капелюшком», учасники мали можливість розглянути тему з різних точок зору, дискутувати, досліджувати інформаційний контекст, шукати альтернативу, критикувати і прийти до спільного рішення.

Також, консультант Центру ознайомив педагогів із макетом освітянського електронного видання «Освіта в Чернівцях: навчаємо та навчаємось».

На зустрічі проінформовано про ІV відкриту науково-практичну онлайн-конференцію педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації».

Центр професійного розвитку педагогічних працівників висловлює щиру подяку директору ЗДО №19 Терезі Чернопиській та педагогічному колективу за сприяння в проведенні заходу, позитивну атмосферу та організаційні моменти.

bottom of page