top of page

Зустріч вчителів предмета "Захист України" та відповідальних за приписку призовників


4 жовтня 2023 року в актовій залі ліцею №14 відбулась зустріч вчителів предмета "Захист України" та відповідальних за приписку призовників 2007 року народження. Валерій Васильєв, голова МО вчителів предмета "Захист України", представив Сергія Потєшкіна, працівника Чернівецького ТЦК, який виступив з поясненнями щодо приписки призовників та надав відповіді на запитання педагогів.

Руслан Федюк, головний спеціаліст Управління освіти, обговорив з учасниками питання щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Першу частину семінару-практикуму "Мінна безпека: навчитися та навчити інших" для присутніх провів Сергій Бабчук, начальник сектору зв'язку із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області. Він розповів про ідентифікацію вибухонебезпечних предметів, про правила поведінки під час пожеж та інших надзвичайних ситуацій, про необхідність формування у дітей відповідних навичок і знань правил безпеки поведінки, які рятують життя.

Консультант Центру Наталія Пшеничка презентувала присутнім ще два модулі семінару-практикуму – "Подбаємо про себе": основи протимінної діяльності та головне для Вашої безпеки" і "Подбаємо про дитину": як розказувати дітям про мінну безпеку".

Після семінару-практикуму всі учасники отримали методичні матеріали з даної теми для подальшого використання в роботі з дітьми.


bottom of page