top of page

Засідання спільноти вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти


16 січня 2024 року в ЗДО №10 «Попелюшка» відбулось засідання спільноти вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти, яке проводила консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Лариса Попович, яка висвітлила основні напрями роботи спільноти вчителів-логопедів на друге півріччя 2023/2024 навчального року та ознайомила з сучасною комунікативною платформою для професійного розвитку логопедів - «Лого-ШЛЯХ».

Також для учасників Катерина Зеленіна, вчитель-логопед ЗДО №10 «Попелюшка», презентувала свій досвід роботи на тему «Використання інноваційних технологій в логопедичній роботі».

З особливостями використання схем та піктограм для розвитку зв’язного мовлення дошкільників ознайомила спікер  Ірина Сабодаш –  вчитель-логопед ЗДО №30 «Дивосвіт».

До уваги присутніх Марія Зиндик, вчитель-логопед ЗДО №37 «МовоЗнайко» презентувала використання технології сторітелінг для розвитку мовленнєвої діяльності дошкільників.

Змістовним та активним став виступ Ірини Михайлюк, вчителя-логопеда ЗДО №37 «МовоЗнайко» на тему «Застосування прийомів здоров’язберігаючих технологій у роботі вчителя-логопеда».

Дякуємо директору закладу, адміністрації та колегам за сприяння в проведенні заходу.

bottom of page