top of page

Засідання професійної спільноти вихователів груп середнього дошкільного віку


Творчий характер педагогічної діяльності вимагає від педагога постійного розвитку. Професія вихователя – одна з тих, яка змушує людину весь час зростати, змінюватися відповідно до нових соціальних вимог, відповідно до нових запитів суспільства, дітей, бо кожне наступне покоління приносить нові цінності, традиції, норми спілкування.


31 січня 2024 року на базі ЗДО №46 "Сонечко" відбулося засідання професійної спільноти вихователів груп середнього дошкільного віку «Особистісно-професійний розвиток вихователя закладу дошкільної освіти в умовах сьогодення».

З вітальним словом до учасників засідання звернулася директор закладу Галина Балахтар, та побажала позитивних емоцій від спілкування.


Психолог закладу Наталя Гедз, провела з учасниками вправу «Атоми та молекули», яка дає змогу познайомитися та налаштуватись на позитивний настрій під час роботи.

Керівник спільноти, вихователь-методист Світлана Шупарська, ознайомила професійну спільноту з обов’язковою документацією вихователя згідно номенклатури справ, закцентувала увагу на веденні документації вихователя. Учасники засідання долучилися до Coogle-опитування щодо підвищення професійного рівня педагогічних працівників.


Продовжила роботу консультант ЦПРПП Андріана Кравчук, та надала інформацію щодо проведення ІV відкритої науково-практичної онлайн-конференції педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації», провела віртуальну подорож по сайту Центру. Ознайомила педагогів з макетом освітянського електронного видання «Освіта в Чернівцях: навчаємо і навчаємось», а також проінформувала спільноту щодо проведення заходів неформальної освіти.


На завершення засідання учасники активно обмінювалися думками, а також висловили пропозиції щодо вдосконалення зустрічей.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернівецької міської ради дякує адміністрації та працівникам ЗДО №46 "Сонечко" за гостинність, допомогу в організації та проведенні заходу.










bottom of page