top of page

З мультимедійними технологіями на ТИ


Прагнете не пасти задніх в ІКТ? Як саме і коли краще застосовувати ІКТ в закладах дошкільної освіти? Тоді станьте не лише асом-користувачем комп’ютера, інтернету та сучасного мультимедійного обладнання — навчіться створювати власні освітні ресурси.

Відповіді на всі ці питання педагоги мали змогу отримати під-час онлайн-консультації «Музомедія: мультимедійні технології» яку було проведено 13 січня 2022 року на платформі Google Meet для музичних керівників ЗДО.

Під час онлайн-консультації педагогам було надано докладні роз’яснення щодо проблем які можуть виникати при застосуванні ІКТ, застосування ІКТ під час занять з різними віковими групами вихованців, презентовано програми для створення мультимедійних освітніх ресурсів, окремо звернено увагу на вимоги санітарного регламенту до електронних технічних засобів навчання, презентовано модель використання ІКТ на музичних заняттях в ЗДО.

Опанувавши нові програми та застосувавши ІКТ в різних видах музичної діяльності, для ігрової мотивації, сюрпризних моментів, в іграх-інсценуваннях, на сам перед – це підвищить емоційну активність дітей, позитивно налаштує на музичне заняття. Не пошкодуєте ані ви, ані діти!

Успіхів у професійній діяльності!


bottom of page