top of page

Вчительський блог: можливості та перспективи


Сьогодні інформаційний простір сучасного педагога майже обов’язково містить віртуальну складову його діяльності. Використовуючи різноманітні інформаційні канали – телевізійний, комп’ютерний, канал передачі даних за допомогою мобільних пристроїв тощо, - педагог реалізує власні інформаційні потреби та запити, підвищує кваліфікацію, спілкується з колегами та учнями, розміщує матеріали в мережі, веде освітній блог.

Блог вчителя – корисний інструмент для більш ефективної організації освітнього процесу. Ведення блогу – це перспективна, цікава та корисна справа для педагогів, учнів та їх батьків.

24.03.2021 року о 15.00 год. відбувся вебінар для вчителів образотворчого мистецтва та трудового навчання закладів загальної середньої освіти на тему: «Створення та використання блогу в професійній діяльності педагога».

Під час вебінару педагогам було надано детальне роз’яснення: які особливості створення, налагодження та дизайну персонального блогу; яким чином використовувати освітній блог для організації роботи з учнями та батьками; ключові критерії персонального блогу, що відображають інноваційну діяльність педагога.

Отримавши інформацію, педагоги поринули в творчий та креативний процес по створенню блогів.

Бажаємо блогерам-початківцям успіхів!


bottom of page