top of page

Вебінар для вчителів географії та економіки


30.11.2021 року відбулася онлайн-зустріч з вчителями географії та економіки Чернівецької територіальної громади.

Ефективна робота педагогічних та інших працівників закладу освіти можлива лише за умови якісної мотивації до професійної діяльності, тому тема вебінару «Атестація та підвищення кваліфікації педагогічних працівників: запитання та відповіді» - на часі.

Консультанти ЦПРПП, Родіка Тіміш та Галина Артименко, обговорили з учасниками вебінару питання атестації та підвищення кваліфікації. Педагоги обмінялися досвідом, розглянули на практичних прикладах алгоритм дій з підготовки до атестації, отримали відповіді на актуальні питання, що стосуються підвищення кваліфікації.

Формою стимулювання педагогічних працівників є проходження позачергової атестації з метою підвищення кваліфікаційної категорії та встановлення педагогічного звання. Також, враховуючи потреби закладу та особливості освітньої програми, заохочується та підтримується методична робота педагогічних працівників, їхня участь у професійних конференціях, семінарах, курсах підвищення кваліфікації у різних формах, підготовка та публікація матеріалів за темами професійної діяльності.

bottom of page