top of page

Антистресові вправи для стабілізації емоційного та психолого-фізичного стану дітей та підлітків


На запити педагогів закладів освіти Чернівецької міської територіальної громади 27 квітня було проведено вебінар за програмою підвищення кваліфікації "Антистресові вправи для стабілізації емоційного та психолого-фізичного стану дітей та підлітків", учасниками якого стали 70 педагогічних працівників.

Спікером вебінару була Наталія Царенко, психолог фонду "Світ Майбутнього" зі стажем роботи 15 років, автор більше 20 видань з практичної психології, співпрацівник центрів ASAP та Kinderlife. Наталія розповіла слухачам про психологічну підтримку дітей та підлітків, про вправи для боротьби зі стресом та для зняття психоемоційного напруження для різних вікових груп дітей, про дихальні вправи, надала поради, як безпечно пережити воєнний час.

Консультант Центру Наталія Пшеничка ознайомила учасників вебінару зі спільним проєктом МОН України та Unicef "ПОРУЧ", надала перелік контактів гарячих ліній психологічної підтримки та правової допомоги. Також слухачі могли виконати вправи нейропсихологічної гри, вправи-гімнастику для мозку, гімнастику для очей.

Всім учасникам були надіслані матеріали вебінару для використання в роботі. Для отримання сертифікату слухачам було запропоновано виконати підсумковий тест.



bottom of page