top of page

Онлайн-дошки для проведення формувального оцінювання


Урізноманітнити та підвищити навчання можливо шляхом використання різноманітних віртуальних дошок, основним призначенням яких є візуалізація інформації, організація активної взаємодії, спільної роботи й спілкування учнів та вчителя в освітньому процесі. Онлайн-дошку можна використовувати на уроці та у позаурочний час, як під час очного, так і дистанційного навчання, у синхронному та асинхронному форматі. Про те як онлайн-дошки можна використовувати для проведення формувального оцінювання дізналися учасники педагогічної майстерні «Цифрові інструменти формувального оцінювання» на занятті, яке відбулося 17 січня 2023 року.

На четвертому занятті педагогічної майстерні спікер заходу консультант ЦПРПП Інна Терлецька ознайомила вчителів закладів ЗЗСО з перевагами та функціональними можливостями онлайн-дошок Сlassroomscreen, Jamboard та Padlet. Під час практичної частини учасники побачили приклади використання різних технік формувального оцінювання за допомогою цих віртуальних дошок.

На завершення учасники заходу отримали завдання - на онлайн-дошці Jamboard або Padlet розмістити вправу з використанням однієї з технік формувального оцінювання.


bottom of page