top of page

«Освіта. Досвід. Інновації» – матеріали конференції та інтернет-голосування


Щиро вітаємо всіх учасників І відкритої науково-практичної онлайн-конференції педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації» – 2021 !

Пропонуємо Вам ознайомитись з матеріалами конференції за ПОСИЛАННЯМ, оцінити роботи учасників, залишити свої враження і відгуки та визначити кращі роботи за допомогою інтернет-голосування.

УВАГА! В матеріалах конференції посилання на роботи всіх учасників перевірені і працюють. При труднощах з відкриванням посилань зі збірника матеріалів, відкритого для попереднього перегляду, радимо скопіювати посилання і вставити його в адресний рядок у новому вікні браузера. Або спочатку завантажити doc-файл збірника матеріалів, а потім переходити по посиланням на роботи учасників.

Голосування триватиме до 28 лютого 2021 року включно. За результатами конференції до 22 березня 2021 року будуть видані сертифікати звичайного та особливого зразка, які надішлють на емейли учасникам відповідальні за роботу секцій конференції.

Інформацію про сертифікати, видані ЦПРПП, можна переглянути у вкладці "Підвищення кваліфікації/ Облік сертифікатів" від 09.03-22.03. 2021 р.


bottom of page