top of page

Семінар-практикум для вчителів предмета «Захист України»

13. 03.2024 року на базі Чернівецького ліцею № 14   для вчителів предмета «Захист України» було проведено семінар-практикум на тему: «Безпілотники. Теорія: від базових знань до керування» спільно з  фахівцями Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

На початку зустрічі керівник професійної спільноти Васильєв  В.В., вчитель ліцею № 9, ознайомив з організаційними питаннями  семінару, а консультант ЦПРПП Марцісь Л.А.  розповів про теоретичні  аспекти, що стосуються дій з безпілотниками як в мирний час, так і під час режиму воєнного стану.

Практичну частину семінару-практикуму проводили    фахівці Головного управління ДСНС  України в Чернівецькій області  майор  служби цивільного захисту Гриневич  Ю.А. та ст. лейтенант служби цивільного захисту Яківчук  М.В.

Семінар-практикум проведено з метою формування навичків основ керування безпілотними літальними апаратами та популяризація даної техніки серед учнів, які отримавши базові навички,  зможуть, за бажанням, обрати військову або цивільну спеціальність з керування, вироблення, конструювання чи модернізації дронів.

Щиро вдячні  Головному  управління ДСНС України у Чернівецькій області за співпрацю та фахівцям Головного управління ДСНС  України в Чернівецькій області  майору  служби цивільного захисту Гриневичу  Ю.А. та ст. лейтенанту служби цивільного захисту Яківчуку  М.В. за прекрасну розповідь та практичну роботу з дронами.



bottom of page