top of page

«Навчаючи – вчуся!»


Під таким гаслом пройшло засідання Школи професійного зростання молодого вихователя-методиста з теми «Оформлення документації з підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗДО».

Керівник спільноти молодих та малодосвідчених вихователів-методистів Монич І.В. щиро поділилася своїми напрацюваннями з колегами. Під час засідання вихователі-методисти вдосконалювали навички щодо оформлення документів з підвищення кваліфікації, зокрема: пропозиції до орієнтовного/річного планів підвищення кваліфікацій, клопотання про зарахування підвищення кваліфікації, орієнтовного та річного планів з підвищення кваліфікації.

Консультант Центру Чобанюк Л.Д. спрямувала роботу на формування вмінь встановлювати відповідність сертифікатів підвищення кваліфікації вимогам п.13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників та користування онлайн сервісом Міністерства юстиції України «Безкоштовний запит».

Цікавою була практична робота в Zoom-кімнатах з використанням інтерактивної дошки Google Jamboard, під час якої педагогам було запропонована ряд вправ на закріплення та удосконалення отриманих знань.

Незважаючи на дистанційний формат роботи, педагоги не лише сприймали інформацію та виконували запропоновані завдання, а прагнули розібратися у них, задавали запитання, висловлювали та аргументували свої думки. Це стимулювало до цікавої розмови та плідної роботи.

bottom of page