top of page

Ведення шкільної документації

18 грудня 2020 року в онлайн-режимі (середовище ZOOM) відбулася групова консультація «Ведення шкільної документації. Оцінювання результатів навчальних досягнень учнів/учениць початкової школи. Заповнення Класного журналу НУШ» для педагогічних працівників ЗЗСО міста, що викладають навчальні предмети у початковій школі.

Тема консультації обрана колегами.

Якими є основні підходи та орієнтовні вимоги до оцінювання результатів навчання учнів 3-4 класів Нової української школи? Що потрібно врахувати під час фіксації рівнів сформованості кожного загального навчального результату у класному журналі та свідоцтві досягнень учнів/учениць? – найпоширеніші запитання, які виникли у колег.

Зосереджено увагу на тому, що:

  • свідоцтво досягнень, наведене у Методичних рекомендаціях, є примірною формою та може бути змінено за рішенням педагогічної ради закладу із урахуванням специфіки організації освітнього процесу та вивчення навчальних предметів;

  • відповідно до статті 17 Закону України “Про повну загальну середню освіту” заклад освіти може застосовувати власну шкалу оцінювання, яка переводиться в національну.


bottom of page